Bemutatkozás

Ü

dvözlöm!

1996 óta foglalkozom belföldi szállítmányozással, először rakodóként, majd 1999-ben megalapítottam családi szállítmányozási cégemet. Több évtizedes közúti árufuvarozási tapasztalatunkkal szeretnénk segíteni Önnek, mert hiszem és tudom, hogy csak az elégedett ügyfelek jelenthetnek hosszú távú üzleti sikert.

Cégünk 3,5 tonna össztömegű teherautókat használ, így a belvárosban külön behajtási engedély nélkül tudunk dolgozni. Nyitott és zárt furgonokat tudunk biztosítani vásárlóinknak.

Teherautóink kivétel nélkül rendszeresen karbantartottak mind műszakilag, mind esztétikailag. Minden munkatársunk tapasztalt szakember, aki több éve dolgozik cégünknél. Vállalatunk egyik fő szempontja az ügyfélközpontúság, amit az évek során a sok elégedett ügyfél nem igazolt jobban.

Székhelyünk Budapesten van, de az ország bármely pontjára szállítunk. Legyen szó 1-2 bútor költöztetéséről vagy csak költöztetéséről, háztartási gépek (mosógépek, hűtőszekrények, egyéb bútorok) költöztetéséről, szemétszállításról, szemétzsákolásról, akár a bútorok költöztetésében is tudunk segíteni a helyszínen az épületen belül.

A főváros egész területén igénybe veheti tehertaxi vagy költöztető-bútorszállítás szolgáltatásunkat is.

Bármely bútorboltból házhoz szállítjuk a bútorokat és szükség esetén össze is tudjuk szerelni!

Keressen minket a hét minden napján! 26 év önökért!

Gyorsaság
99%
Teherautók Állapota
100%
Rendelkezésre Állás
98%
Megbízhatóság
100%

Lomtalanítás? Hívjon MOST:

06 /30/336-2824

Hívjon MOST!